Tratamente Faciale

Tratamente Faciale

Tratamente Faciale

Radiofrecvență Facială

Radiofrecvență Facială

Radiofrecventa este o metoda non-invaziva si nedureroasa care combate lipsa de elasticitate si de fermitate a pielii, intinerind-o, prin producerea de noi fibre de colagen si elastina.
Este un tratament eficient in atenuarea ridurilor pin efectul de lifting si de netezire, fiind o alternativa eficienta la operatiile estetice costisitoare si dureroase de lifting facial.
Radiofrecventa poate fi folosita si in tratamentele corporale, cu efecte spectaculoase in conturarea si remodelarea siluetei prin reducerera depozitelor de grasime acumulate de-a lungul timpului, prin tratarea tuturor stadiilor celulitei si estomparea inestetica a vergeturilor albe si in tratarea pielii lasate si lipsite de elasticitate.

Microneedling / Dermapen

Microneedling / Dermapen

Procedura numită microneedling reprezintă un tratament minim invaziv care îmbunătățește semnificativ aspectul pielii prin stimularea producției naturale de colagen și elastină, dar și prin intensificarea procesului de reînnoire celulară. Procedura poate fi întâlnită și sub denumirea de mezoterapie fracționată sau Dermapen, numele dispozitivului utilizat pentru tratament fiindu-i atribuit procedurii.

Terapia cu Ultrasunete

Terapia cu Ultrasunete

Undele sunt generate cu ajutorul efectului piezoelectric ce-și are originea în vibrația cristalelor din interiorul capului probei ultrasonice. Undele pătrund prin piele în țesuturi, unde provoacă mici vibrații locale, în mod special în țesuturile ce conțin colagen. Vibrațiile continue vor provoca un efect termic profund, fără însă ca pacientul să resimtă această căldură.

Oxigen Hiperbaric

Oxigen Hiperbaric

Este un concept unic in tratamentele faciale, care inglobeaza 5 tehnologii revolutionare care pot fi mixate in cadrul unui tratament facial sau pot fi folosite individual pentru probleme specifice ale tenului.

Este un tratament fara contraindicatii, benefic pentru toate tipurile de ten, femeilor insarcinate chiar si persoanelor epileptice… etc.

Tratament cu Exctracții / Curățare

Tratament cu Exctracții / Curățare

Tratament Facial cu Extracții și Curățare: O Cale către Pielea Sănătoasă

Prezentarea va acoperi beneficiile tratamentului facial cu extracții și curățare, precum și procesul său.

Această procedură este esențială pentru îngrijirea pielii și menținerea unui ten sănătos.

Pielea este cel mai mare organ al corpului nostru și merită atenție specială.

Beauty Body Radiofrecventa Faciala
Tipurile de piele în funcție de scala FitzPatrick

Tipurile de piele în funcție de scala FitzPatrick

De ce este important să îți cunoști fototipul cutanat?

Cunoașterea fototipului cutanat te poate ajuta să adopți un regim adecvat de expunere la soare, adaptat tipului tău de piele, astfel încât să reduci riscul de melanom sau carcinoame cutanate și să previi fotoîmbătrânirea accelerată. De asemenea, te poate ghida în alegerea corectă a unui produs cu factor de protecție solară.

Parteneri

HTML Maker