Întrebări și Răspunsuri

Întrebări frecvente despre epilarea cu laser

Ce este epilarea progresiv definitivă cu laser diode 808 nm

Întrebare: Ce este epilarea progresiv definitivă cu laser diode?

Răspuns: Este în prezent cel mai bun sistem progresiv de îndepărtare a părului, o procedură sigură, rapidă si nedureroasă, care îndepartează permanent firele nedorite de păr în siguranță, confortabil și fără durere.

Este într-adevăr eficient și permanent?

Întrebare: Este într-adevăr eficient și permanent?

Răspuns: Tratamentul de epilare cu laser este cu adevărat eficient și rezultatul durează ani buni, chiar toată viața dacă este dus până la capăt, fără întreruperi și bineînțeles dacă sunt urmate cu strictețe recomandările făcute de către specialiștii noștri în epilare cu laser, Întreținerea de după tratament fiind una dintre cele mai importante recomandări.

Câte ședințe sunt necesare pentru epilarea cu laser

Întrebare: Câte ședințe sunt necesare pentru epilarea cu laser?

Răspuns: Întregul păr de pe corpul uman se află în 3 stadii diferite de creștere și nu este posibilă eliminarea întregii pilozități de pe corp într-o singură ședință. Durata tratamentului/ședințelor variază și în funcție de vârstă, sex, pigmentul părului și al tenului, de grosimea și de densitatea firelor. Astfel sunt necesare pentru un tratament complet și corect, în medie, între 6 și 8 ședințe.

Doare epilarea cu aparatul laser diode 808 nm?

Întrebare: Este dureros tratamentul de epilare cu Laser Diode?

Răspuns: Acesta produce un fascicul de lumină capabil să traverseze pielea într-o fracțiune de secundă, iar pielea nu simte caldura pentru că nu are timp să reacționeze.
Persoana tratată va percepe un confort absolut chiar și pe zonele cele mai delicate.
Atenție! Experiențele anterioare neplăcute cu tehnologia învechită de epilare cu IPL nu are nici o legătura cu tehnologia laser folosită de noi.

 Ce trebuie să fac înainte să vin la salon pentru epilarea cu laser?

Întrebare: Ce trebuie să fac înainte să vin la salon pentru epilarea cu laser?

Răspuns:
– evită epilarea cu ceară cu 15 zile înainte de îndepărtarea părului cu laser
– utilizează cu 1 zi înainte de tratament lama de ras pe zona care va urma să fie epilată
– când te razi cu lama evită iritarea zonei folosind apă și produse specifice
– nu utiliza deodorant cu alcool pe zona ce urmează a fi tratată
– nu utiliza cremă sau loțiune de corp pe zona ce urmeaza a fi tratată
– cu o săptămână înainte și o săptămână după sesiunea cu laser, evită expunerea la soare sau la solar.

Ce zone pot fi sau nu pot fi tratate cu epilarea laser?

Întrebare: Ce zone pot fi sau nu pot fi tratate cu epilarea laser?

Răspuns: Tot corpul se poate trata, mai puțin anumite zone și anume: scalp, ureche, nas, membranele mucoase, pielea rănită sau cu probleme, zona ochilor și zona dintre sprâncene.

Se poate trata părul blond?

Întrebare: Se poate trata părul blond/deschis la culoare?

Răspuns: Nu, deoarece lumina de la laser este condusă spre rădăcina firului de păr de culoarea acestuia, de melanina din firul de păr, iar acesta trebuie să fie închis la culoare pentru a putea conduce lumina.
Fie că vorbim de părul blond, gri, roșcat natural, alb, răspunsul este același, nu, deoarece nu interacționează cu unda laser.

Se poate trata părul alb?

Întrebare: Se poate trata părul alb?

Răspuns: Nu, părul alb, gri-cărunt și natural roșcat nu este indicat pentru epilarea progresiv definitivă pentru că nu interacționează cu unda laser.

De la ce vârstă poți începe să faci epilare cu laser?

Întrebare: De la ce vârstă poți începe să faci epilare cu laser?

Răspuns: Pentru minori este necesar consimțământul scris al unui părinte și bineînțeles să îndeplinească anumite condiții: să aibă de minim un an menstruație regulată, să nu fie probleme hormonale și de preferat să treacă de perioada de adolescență, când organismul trece prin schimbări hormonale.

Femeile însărcinate pot face tratamentul?

Întrebare: Femeile însărcinate pot face tratamentul?

Răspuns: Metoda de îndepărtare progresiv definitivă a firelor de păr cu laser are un rezultat bun, însă în cazul acesteia nu sunt studii care să evalueze siguranța folosirii în timpul sarcinii. Dacă și înainte de a rămâne însărcinată excesul de păr era ceva deranjant pentru tine și-ți dorești să scapi pentru totdeauna de el, această tehnica este o opțiune bună. Însă poate fi dureroasă sau poate provoca disconfort.

Dacă alegi să folosești îndepărtarea excesului de păr cu laser, evită zona sânilor, mai ales în ultimul trimestru de sarcină, în special dacă vei alăpta. De asemenea, în ultimele săptămâni este bine să eviți și zona abdominală, deoarece este foarte sensibilă.
Va fi necesară și o recomandare scrisă de la medicul obstetrician care să autorizeze acest tratament estetic în timpul sarcinii.

Din punct de vedere medical, laserul Venus Epileve prezintă certificare medicală, nu afectează fătul, nu prezintă niciun risc de iradiere, el ajungând numai până la rădăcina firului de păr, lumina de laser văzând doar pigmentul firului de păr.

Se poate efectua tratamentul pe persoane bolnave?

Întrebare: Se poate efectua tratamentul pe persoane bolnave?

Răspuns: Depinde de boală și grad.
Există anumite contraindicații de care trebuie să ținem cont înainte de a ajunge la centrul nostru de EpilareCuLaser.ro.
Pentru mai multe detalii și informații despre acest aspect vă rugăm să ne contactați apelând 0727.357.237, pe WhatsApp sau chiar pe Live Chat-ul de pe site-ul nostru www.epilareculaser.ro.

În prezența negilor sau alunițelor se poate efectua tratamentul?

Întrebare: În prezența negilor sau alunițelor se poate efectua tratamentul?

Răspuns: Da, aceste zone sunt acoperite foarte bine cu un creion dermatograf alb sau plasture alb medical, depinde după caz.

Persoanele cu dereglări hormonale pot apela la epilarea cu laser?

Întrebare: Persoanele cu dereglări hormonale pot apela la epilarea cu laser?

Răspuns: Numărul de sedințe recomandat persoanelor cu astfel de probleme este mai mare decât în mod normal. Se recomandă o combinație de tratament medicamentos (după o vizită la doctorul specialist) împreună cu epilarea laser.
Epilarea cu laser efectuată în cazul persoanelor cu probleme hormonale, dacă nu a fost tratată cauza în prealabil, este o procedură efectuată în zadar, dumneavoastră pierzând timp și bani iar părul va crește într-o proporție destul de mare înapoi.
Pentru o bună colaborare, țineți cont de recomandările făcute.

Cât costă o ședință cu epilare progresiv definitivă cu laser?

Întrebare: Cât costă o ședință cu epilare progresiv definitivă cu laser?

Răspuns: Lista de prețuri la EpilareCuLaser.ro a fost creată în ideea de a nu constrânge clientul sa își facă un abonament sau să își asume alte obligații. În acest mod tratamentul cu laser este la îndemana oricui, iar prețurile sunt dintre cele mai competitive de pe piață.

De câte ședințe este nevoie pentru a se vedea rezultatele?

Întrebare: De câte ședințe este nevoie pentru a se vedea rezultatele?

Răspuns: Fiecare ședință produce distrugerea firelor de păr care sunt în faza activă de creștere. Foliculii piloși nu cresc niciodată în același timp, ci sunt supuși unui proces ciclic în care fazele active alternează cu cele de repaus.
Prin urmare, sunt necesare mai multe ședințe pentru a distruge firele de păr aflate în stadiu de repaus la momentul tratamentului. Pe lângă aceasta, numărul de sesiuni depinde și de anumiți factori individuali cum ar fi Vârsta, Sexul, Statusul hormonal, zona tratată, culoarea pielii, grosimea si culoarea firelor de păr. De obicei, sunt necesare între 6 şi 10 şedinţe. După prima ședință se obține o rărire a firelor de păr din zona tratată de aproximativ 15 - 30%, vizibilă la 2 săptămâni după tratament. Întrucât nu există epilare definitivă, ci o reducere permanentă și progresivă a pilozității nedorite, sunt necesare tratamente de întreținere la intervale mai mari.

La ce interval de timp se fac ședințele de epilare cu laser?

Întrebare: La ce interval de timp se fac ședințele de epilare cu laser?

Răspuns: Primele 2-3 ședințe se fac la interval o lună, apoi se crește intervalul la 6 săptămâni la 8 săptămâni spre finalul tratamentului în cazul tratamentului de epilare cu laser pe corp. Pe față, ședințele se fac la un interval de 3 - 4 săptămâni. Aceste informații sunt generale, fiecare persoană primind tratament personalizat în funcție de nevoile sale.

Epilarea definitivă inghinal total afectează în vreun fel pielea?

Întrebare: Epilarea definitivă inghinal total afectează în vreun fel pielea/mucoasele și așa atât de sensibile?

Răspuns: Nu. Epilarea definitivă este o metodă sigură și eficientă pentru zona inghinală (labii, interfesier) unde pielea este mai sensibilă.

Dacă încă nu am împlinit 20 de ani se poate sa vad rezultate mai târziu de 6 - 10 ședințe?

Întrebare: Dacă încă nu am împlinit 20 de ani se poate sa vad rezultate mai târziu de 6 - 10 ședințe?

Răspuns: Vârsta nu este un criteriu de eficiență.
Însă, cu cât suntem mai tineri și viața este mai lungă avem mai mult timp sa dezvoltăm noi fire de păr.
De aceea recomandăm ședințe de întreținere (aproximativ 2 pe an) după ce ați ajuns la un rezultat stabil în urma tratamentului de epilare progresiv definitivă și nu mai cresc fire noi.

Ce afecțiuni dermatologice se pot trata cu ajutorul epilării cu laser diode 808 nm?

Întrebare: Ce afecțiuni dermatologice se pot trata cu ajutorul epilării cu laser diode? 

Răspuns: Foliculita, hirsutim. Foliculita se caracterizează prin mici papule roșiatice datorate inflamației la nivelul firului de păr și se pot dezvolta oriunde pe corp. O dată distrusă rădăcina, nu se mai poate dezvolta inflamație la acest nivel. Hirsutismul este o afecțiune endocrinologică și afectează femeile cauzând apariția de păr gros, închis la culoare în zone precum: mustață, bărbie, perciuni, areole mamare. Pe lângă tratamentul medicamentos specific, epilarea cu laserul Diode este extrem de utilă.

Articole

Epilare Definitivă

Mituri și Adevăruri

În prezent există numeroase dezbateri cu privire la riscurile epilării progresiv definitive, tratamentul inovator prin care foliculii sunt eliminați cu ajutorul luminii...

Epilare Definitivă

Întrebări și Răspunsuri

Întrebare: Este într-adevăr eficient și permanent?
Răspuns: Tratamentul este cu adevărat eficient și rezultatul durează ani buni dacă este dus până la capăt,fără întreruperi...

Epilare Definitivă

Top 3 Avantaje ale epilării cu laser

Motivele pentru care din ce în ce mai multe persoane apelează la epilarea progresivdefinitivă pentru a scăpa de părul nedorit de pe față și corp sunt numeroase...

Epilare Definitivă

Cum acționează laserul?

Epilarea laser a fost efectuată experimental cu aproximativ 20 ani înainte de a deveni publică în anii 1970. Aparatele cu Lumina Intens Pulsată (IPL) din punct de vedere tehnic NU sunt LASERE!

Parteneri

Landing Page Builder