Consultație Gratuită

În ce constă testarea Gratuită pentru Epilarea cu Laser

- Ce înseamnă "Consultație Gratuită"?

- Când spunem "Consultație Gratuită" ne referim la o testare pe o parte (1-4 cm) din zona dumneavoastră de interes pentru epilare progresiv definitivă.   

Pentru a putea face această testare trebuie să treacă 3 săptămâni de la ultima smulgere a părului, dacă părul a fost smuls, să nu ne expunem la soare/solar cu 5 - 7 zile înainte de epilarea progresiv definitivă și 5 - 7 după ședința de epilare cu laser. 

La "Consultația Gratuită" vă veți prezenta cu părul crescut pentru a vedea textura, grosimea și culoarea lui.   

De exemplu dacă doriți "Picioare total" se va face o testare pe o zonă de aproximativ 4 cm pe gambă și aproximativ 4 cm pe coapsă.   

Părul trebuie să înceapă să cadă la 10 -14 zile de la testare. Dacă după această perioadă observați că părul a picat pe zona testată înseamnă că puteți începe tratamentul de epilare cu laser.   

Dacă însă nu a picat niciun fir de păr, înseamnă că vorbim de un păr foarte deschis la culoare și în viitor nu vor fi rezultate în urma tratamentului de epilare cu laser.

Femeile însărcinate pot face tratamentul?

Întrebări și Răspunsuri

Întrebare: Femeile însărcinate pot face tratamentul?

Răspuns: Metoda de îndepărtare progresiv definitivă a firelor de păr cu laser are un rezultat bun, însă în cazul acesteia nu sunt studii care să evalueze siguranța folosirii în timpul sarcinii. Dacă și înainte de a rămâne însărcinată excesul de păr era ceva deranjant pentru tine și-ți dorești să scapi pentru totdeauna de el, această tehnica este o opțiune bună. Însă poate fi dureroasă sau poate provoca disconfort.

Dacă alegi să folosești îndepărtarea excesului de păr cu laser, evită zona sânilor, mai ales în ultimul trimestru de sarcină, în special dacă vei alăpta. De asemenea, în ultimele săptămâni este bine să eviți și zona abdominală, deoarece este foarte sensibilă.
Va fi necesară și o recomandare scrisă de la medicul obstetrician care să autorizeze acest tratament estetic în timpul sarcinii.

Din punct de vedere medical, laserul Venus Epileve prezintă certificare medicală, nu afectează fătul, nu prezintă niciun risc de iradiere, el ajungând numai până la rădăcina firului de păr, lumina de laser văzând doar pigmentul firului de păr.

Parteneri

Website Building Software