Mituri și Adevăruri

Mituri despre epilarea cu laser

Mituri despre epilarea progresiv definitivă. Explicații, informații și detalii despre epilarea cu laser.

Mituri și Adevăruri despre epilarea cu laser

În prezent există numeroase dezbateri cu privire la riscurile epilării progresiv definitive, tratamentul inovator prin care foliculii sunt eliminați cu ajutorul luminii.

Descoperirile științifice au adus după sine o serie de beneficii în ceea ce privește eficientizarea timpului, deoarece suntem într-o continuă cursă contra cronometru, în încercarea de a le avea pe toate: o carieră de succes, o familie fericită și timp liber pentru răsfățul personal. Din punct de vedere al îngrijirii corporale, epilarea progresiv definitivă este o soluție viabilă la problemele cu pilozitatea.

Iată mai jos câteva mituri și adevăruri despre această modalitate de combatere a părului de prisos.

MIT: Epilarea progresiv definitivă duce la cancer:

Nimic nu este mai fals decât ipoteza că tratamentele de epilare progresiv definitivă declanșează cancerul. În primul rând, această procedură a fost descoperită de către un medic, în timpul tratării alunițelor cu laserul. Acesta a observat după o vreme că în jurul zonei de interes nu mai creștea părul și astfel a dezvoltat această tehnică inovatoare de eliminare a părului nedorit.

În prezent, epilarea progresiv definitivă este singurul tratament recomandat de medicii dermatologi pentru combaterea foliculitei, acea infecție inestetică de la nivelul foliculului de păr ce nu poate străpunge rădăcina.

MIT: Epilarea progresiv definitivă este dureroasă și costisitoare:

Tratamentele de epilare progresiv definitivă nu sunt mai dureroase sau mai costisitoare decât epilarea cu ceară, de exemplu. Dimpotrivă, pe termen lung, investiția într-un asemenea tratament se dovedește a fi o adevărată salvare la buget. Încă de la prima sesiune se elimina circa 30% din firele de păr, iar după primele 4 ședințe efectuate, părul începe să crească rar și mult mai greu, ceea ce înseamnă că această cheltuială va deveni trimestriala cu timpul.

După circa un an, se scapă de grija părului nedorit, fiind necesară doar câte o ședință de întreținere pe an pentru o piele perfectă, fără păr. Durerea este un concept de care trebuie să uităm în asociere cu epilarea, deoarece terapia cu LASER implică setarea unor parametrii personalizați pe fototipul fiecărei cliente ( tipul de piele și de păr), astfel încât procedura să nu doară, iar foliculii de păr să fie eliminați.

MIT: Epilarea progresiv definitivă este contra firii:

În prezent, a avea o piele catifelată și fără păr reprezintă o exigență a societății, un detaliu semnificativ ce ține de igiena corporală.

Părul de prisos este asociat cu transpirația, poate provoca adevărate neplăceri, precum: iritațiile, foliculită sau mirosuri neplăcute. Epilarea progresiv definitivă nu blochează procesul de creștere a firelor de păr, ci elimină rădăcinile și foliculii surprinși în faza anagen (de creștere), fiind o armă activă în lupta cu pilozitatea. În timp, organismul uman va produce noi foliculi, fiind viu și în continuă transformare. Însă, aceste fire de păr noi vor fi aproape insesizabile, subțiri, rare și deschise la culoare.

Epilare cu Laser

Societatea subliniază zilnic rolul benefic și activ al descoperirilor tehnologice, de ce să nu profităm de pe urma științei și în ceea ce privește îngrijirea personală? Lăsați-vă pielea pe mâna specialistului în epilare progresiv definitivă și nu doar că veți scăpa de părul de prisos, dar veți avea și o piele catifelată și placută atingerii!

Ce trebuie să fac înainte să vin la salon pentru epilarea cu laser

Întrebări și Răspunsuri

Întrebare: Ce trebuie să fac înainte să vin la salon pentru epilarea cu laser?

Răspuns:
* Evitați expunerea la soare/solar 1-2 săptămâni înainte de tratament (depinde de fototipul pielii).
* Nu aplicați autobronzante cu o săptămână înainte de tratament.
* Oprirea medicațiilor care pot cauza fotosensibilitate cu 2 săptămâni înainte de tratament, inclusiv medicația topică
(creme cu retinol, retin A, etc).
* Înainte de tratament nu aplicați pe zona care urmează a fi tratată loțiuni parfumate, parfumuri, deodorante cu alcool
sau creme cu filtru solar.
* Radeți foarte bine părul în ziua tratamentului de epilare cu laser pentru a evita pierderea de energie luminoasă la
suprafața pielii.
* Pentru zona de inghinal total, dacă sunteți la menstruație, reprogramați ședința de epilare cu laser.

Parteneri

Website Builder Software